В Києві побудують найбільше в світі колесо огляду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Києві побудують найбільше в світі колесо огляду

1016
Київ розглядає можливість будівництва великого колеса огляду, повідомив голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.
"Нас цікавить питання будівництва колеса огляду. Ми нещодавно обговорювали питання про те, якого діаметру можна було б його поставити, і вирішили, що воно має бути найбільше в світі", - сказав він під час прямої телефонної лінії в понеділок в Києві.
Під час прямої лінії О.Попову надійшов дзвінок від українця, який проживає в США, з пропозицією, щоб його компанія розробила для Києва колесо огляду за новітніми технологіями без спиць. Глава КМДА проявив інтерес до цього питання і запропонував надати креслення в його адміністрацію.
Нагадаємо, 18 травня Міська влада оголосила конкурс із залучення інвестора для встановлення атракціону "Колесо огляду". Відповідне розпорядження, підписане головою Київської міської державної адміністрації Олександром Поповим, передбачає облаштування атракціону біля Музею води на території Центрального парку культури й відпочинку.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас