Найбільше у світі відпочивають литовці і бразильці, а найменше - китайці та канадці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільше у світі відпочивають литовці і бразильці, а найменше - китайці та канадці

991
Найбільше в світі законних вихідних мають люди, які працюють в Литві і Бразилії, а найменше - в Китаї і Канаді. Про це свідчать дані дослідження, проведеного фахівцями в Європі, передає УНН.
Дослідження, проведене експертами в ЄС, показує, скільки офіційних днів відпочинку в році мають працівники різних країн світу, і хто відпочиває більше всіх, а хто менше всіх. Іспанія виявилася серед країн, де жителі відпочивають більше середнього.
Працівники в Іспанії мають мінімум 36 вихідних днів у році - 22 робочі дні відпустки, як мінімальної норми, встановленої законом, і 14 святкових днів на рік.
Дослідження враховувало кількість офіційних днів відпустки та святкові дні. Виявилося, що найбільше відпочивають працівники Литви та Бразилії - по 41 дню в році. Французи і фіни мають 40 офіційних вихідних на рік. У Китаї та Канаді відпочивають менше всіх, всього 21 і 19 днів відповідно.
Що стосується офіційних відпусток у країнах Європи, на першому місці за кількістю днів відпустки йде Великобританія (28 робочих днів). У Греції, Австрії, Франції, Швеції, Люксембурзі, Фінляндії, Данії відпустку триває 25 робочих днів. В Іспанії та Португалії - 22 дні, в Норвегії - 21. Найменше відпустки тривають в Італії, Німеччині, Бельгії, на Кіпрі, в Ірландії, Швейцарії та Нідерландах - 20 днів.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас