В санаторії НБУ встановлять каміни і джакузі на 23 мільйони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В санаторії НБУ встановлять каміни і джакузі на 23 мільйони

Казна та Політика
917
Управління Національного банку України в Івано-Франківській області уклало угоду з ТОВ "Вотекс-спецмонтаж-плюс" на додаткові роботи з будівництва оздоровчого комплексу НБУ на 23,15 млн гривень.
Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".
Додаткові роботи закуплені у компанії за неконкурентною процедурою закупівлі "у одного учасника".
Вони виникли в результаті доопрацювання проекту будівництва. Передбачено проведення додаткових робіт частини благоустрою і влаштування монолітних залізобетонних підпірних стін і зовнішніх сходів об'єкта.
Крім цього, при проведенні будівельно-монтажних робіт виявлено низку суттєвих помилок та пропущених фізичних обсягів будівельно-монтажних робіт в кошторисній документації, що зумовило необхідність проведення додаткових робіт.
Серед них - облаштування огороджень балконів, терас, поручнів сходових клітин з нержавіючої сталі; обробка шахти панорамного ліфта скляними панелями, виготовлення і монтаж додаткових вітражів - тамбури сходової центральної клітини, пристрій джакузі, камінів і барбекю та інші.
Як відомо, НБУ замовив "Вотексу" будівництво санаторію "Прикарпаття" ще в 2010 році. Тоді вартість підряду склала 30 млн грн.
За матеріалами:
Наші гроші
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас