США виділяють 30 млн дол. на допомогу фермерам, які постраждали від засухи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США виділяють 30 млн дол. на допомогу фермерам, які постраждали від засухи

Казна та Політика
166
Президент Барак Обама затвердив виділення додаткових 30 млн дол. з федерального бюджету в порядку надання допомоги американським фермерам, які постраждали від засухи. Нинішня спека в США, швидше за все, вплине на світові ціни на продовольство і паливо. Про це повідомляє "Голос Америки".
У вівторок Президент зустрівся з керівниками кількох міністерств, щоб обговорити з ними питання про те, як допомогти американським виробникам продуктів харчування, які постраждали від засухи, яку Президент назвав "руйнівною" і однієї з найстрашніших за всю історію країни.
Як один із заходів з надання допомоги сільськогосподарським виробникам Президент доручив Міністерству сільського господарства виділити 30 млн дол. на цілі забезпечення водою тваринницькі ферми і відновлення земель, які постраждали від засухи. Крім того, Обама розпорядився виділити сільськогосподарським виробникам додаткові надзвичайні позики під низький відсоток і збільшити обсяг кредитування малим підприємствам, пов'язаним з сільськогосподарським сектором. Крім того, розпочато програму, яка передбачає надання водіям вантажівок допомоги в доставці всього необхідного в райони, що постраждали від засухи.
Нагадаємо, Центр кліматичних досліджень раніше заявив, що США зіткнулися з найгіршою засухою за останні півстоліття.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас