Саакашвілі пообіцяв грузинам повернути втрачені у війні з Росією землі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Саакашвілі пообіцяв грузинам повернути втрачені у війні з Росією землі

994
Президент Грузії Михайло Саакашвілі напередодні річниці серпневого конфлікту 2008 року відвідав прикордонні з Південною Осетією села, де заявив місцевим жителям, що відновить цілісність Грузії і поверне втрачені землі.
"Я бачив своїми очима, вся Грузія бачила, якою гідністю володіють тутешні жителі. Наш ворог, практично, відібрав у вас все, крім життя, а у деяких ваших близьких відібрав і його. Я багато ходив по цих ущелинах, і для мене величезна біль, незагойна рана те, що вони розтоптали. Ми обов'язково все повернемо! Я твердо переконаний в цьому. Історично, в серці Картлі не зумів утриматися жоден загарбник, не втримаються і вони. Ми обов'язково звільнимо нашу країну, нашу Картлі, наші долини, села і повернемо собі наші домівки", - сказав Саакашвілі перед жителями села Каралеті, пише Інтерфакс.
За його словами, незважаючи на численні небезпеки, ніхто не зумів змінити курс, обраний Грузією, політичний вибір уряду, що є надійною ознакою того, що, врешті-решт, Грузія обов'язково здобуде перемогу.
Раніше Саакашвілі заявляв, що готовий піти у відставку, а також "відрізати частини свого тіла" в обмін на повернення Абхазії і Південної Осетії.
За матеріалами:
Інтерфакс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас