На вибори набирають хлопців спортивної статури: середня ЗП - 200 грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На вибори набирають хлопців спортивної статури: середня ЗП - 200 грн

3493
В Києві активно наймають молодих людей для охорони виборчих штабів, агітаційних наметів та політичних мітингів. За 2-3 місяці можна заробити близько 12 тис. гривень.
Як пише газета "Сегодня", претенденти мають володіти спортивною зовнішністю і вмінням ввічливо спілкуватися з людьми.
"Потрібні люди для охорони території Верховної Ради на період з 28 серпня до кінця виборів (2 місяці). Робота 10 годин на день. Зарплата - 4500 грн./міс., розрахунок кожен відпрацьований день. Вимоги: адекватні молоді люди міцної статури, які вміють відреагувати в потрібний момент і ввічливо спілкуватися з людьми", - йдеться в одному з оголошень.
Також дуже багато претендентів відгукнулося на оголошення "для охорони об'єкта на Хрещатику, на час виборів". За роботу обіцяють платити 140 грн. щодня, а вимоги мінімальні. Беруть навіть студентів, військова підготовка не обов'язкова, зріст, вага і місце проживання значення теж не мають. Як пояснив автор оголошення, найняті люди будуть охороняти мітинги на Хрещатику.
Автор ще одного оголошення про найм охоронців на час виборів розповів: "Ми не працюємо ні на яку конкретну політичну силу, а співпрацюємо відразу з п'ятьма партіями. 400 грн. можна заробити на охороні мітингів, захищати людей під час конфліктів, дивитися, щоб все було в порядку. Але це робота не на кожен день. Також ми набираємо охоронців наметів - зарплата від 50 до 240 грн. на день плюс обід. Пізніше потрібно буде охороняти штаби".
"Бажано, щоб хлопець був міцної статури, можливо, колишній спортсмен. Ось і всі вимоги. Також потрібно залишити ксерокопію паспорта та ідентифікаційного коду. Старт - вже через кілька днів", - пояснив він.
За охорону передвиборних штабів обіцяють 200 грн на добу, заманюють тим, що вночі є можливість поспати, а досвід роботи не обов'язковий. Головне - не пити, не грубити і виглядати спортивно. В інших оголошеннях охоронцям обіцяють 4000 грн. на місяць, а виплату - щотижня. Набирають здорових, міцних, спортивних хлопців. "Робота без вихідних, потрібно буде забезпечувати порядок під час масових заходів, охороняти апаратуру і сцену. Не переживайте, це не небезпечно, заворушень і бійок не намічається, все мирно і законно, - вказав автор оголошення.
Нагадаємо, виборча кампанія з парламентських виборів в Україні стартувала 30 липня, голосування відбудеться 28 жовтня.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас