Bentley готує конвеєр для виробництва позашляховика — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bentley готує конвеєр для виробництва позашляховика

381
У Bentley, схоже, вирішили, що без позашляховика марці все ж не обійтися: за чутками, керівництво компанії вже готує конвеєр заводу в британському Крю до випуску найбільш, мабуть, несподіваної моделі марки Bentley за останній час.
Керівництво Bentley заявило співробітникам заводу в Крю, що позашляховик буде вироблятися саме на цьому конвеєрі. Більше того, нібито таке рішення гарантує збереження робочих місць протягом найближчих 14 років - про це повідомляє агентство Automotive News з посиланням на газету The Sentinel, яка, в свою чергу, посилається на джерела серед співробітників. Між тим, в Bentley повідомлення газети коментувати відмовилися.
Нагадаємо, концептуальний позашляховик Bentley EXP 9 F, представлений на Женевському автосалоні, завдяки своєму неординарному дизайну викликав суперечливу реакцію публіки. Представники британської компанії тоді заявили, що дизайн позашляховика не можна вважати остаточним, і робота над ним ще ведеться, причому побажання публіки будуть своєчасно враховуватися. Більше того, навіть рішення про серійне виробництво виробник мав намір ухвалювати, спираючись на реакцію потенційних покупців.
Судячи з усього, в Bentley поки не поспішають офіційно анонсувати всі тонкощі конвеєрного життя новинки. Проте, відомо, що британці розраховують на звання найшвидшого і найрозкішнішого позашляховика в світі для своєї нової моделі. За попередніми даними, в серії EXP 9 F отримає три силові установки - турбований шестилітровий W12 і V8 об'ємом 4 літри, а також гібридну, засновану на трилітровому V6 і двох електромоторах.
Серійну версію EXP 9 F британці збираються представити вже в наступному році, а на організацію виробництва може піти ще два роки.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас