Рада скасувала закон про залучення китайського кредиту на 3 млрд дол — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рада скасувала закон про залучення китайського кредиту на 3 млрд дол

Кредит&Депозит
2650
Верховна Рада скасувала закон про залучення кредитних коштів у розмірі $3 млрд китайських інвестицій для реалізації проектів у сфері сільського господарства.
За постанову про скасування схвалення закону про внесення змін до закону про державний бюджет на 2012 рік проголосували 264 народні депутати з 278 зареєстрованих.
Верховна Рада 4 липня ухвалила закон, відповідно до якого були внесені зміни до державного бюджету України, якими залучалися кредитні кошти в сумі $3 млрд або 24,3 млрд грн на реалізацію проектів у сфері сільського господарства, а саме закупівлю китайських засобів захисту рослин, насіння для сільськогосподарських культур, сільськогосподарського устаткування. Ці гроші також будуть залучені для продажу українських злакових культур до Китаю, будівництва заводів, засобів із захисту рослин, переробки органіки-мінеральних добрив та інші будівельні проекти в Україні, культивацію землі, висадження.
Даний закон був розроблений для виконання українсько-китайської рамкової угоди про співробітництво в сфері сільського господарства.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас