Кількість заявок на допомогу з безробіття в США впала сильніше від очікувань - на 35 тис. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кількість заявок на допомогу з безробіття в США впала сильніше від очікувань - на 35 тис.

Казна та Політика
233
Кількість американців, що вперше звернулися за допомогою з безробіття, минулого тижня скоротилася на 35 тис. - до 353 тис., йдеться в опублікованому в четвер звіті міністерства праці США.
Згідно з переглянутими даними, тижнем раніше кількість звернень становила 388 тис., а не 386 тис., як повідомлялося раніше.
Експерти, опитані агентством Bloomberg, очікували зниження кількості заявок за тиждень, що завершився 21 липня, на 6 тис. відносно раніше оголошеного рівня - до 380 тис.
Менш волатильний показник - середня кількість заявок, поданих за останні чотири тижні - опустився минулого тижня до 367,25 тис. з 376 тис. тижнем раніше.
Інвестори побоюються, що ця зміна показників викликана проблемами при статистичному підрахунку, і що без цього фактора уповільнення економік Європи і Китаю, яке привело до падіння попиту на товари американських компаній, продовжить скорочувати рівень зайнятості в країні.
"Я не впевнений, що ми будемо бачити адекватні дані протягом тижня або двох, - заявив економіст Principal Global Investors Боб Бор. - Я дивлюся на показники ринку праці і бачу поступове відновлення, просто дуже повільне. Бізнес не бажає нічого робити".
Кількість американців, що продовжують одержувати допомогу з безробіття, за тиждень, що завершився 14 липня, опустилася до 3,287 млн з переглянутих 3,317 млн тижнем раніше. Експерти очікували зниження показника до 3,3 млн людей з раніше оголошених 3,314 млн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас