Про податковий борг свого бізнес-партнера тепер можна дізнатись он-лайн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Про податковий борг свого бізнес-партнера тепер можна дізнатись он-лайн

Казна та Політика
4877
Державною податковою службою України зроблено черговий крок у напрямі перетворення фіскального відомства на високоякісну сервісну службу. Так, популярний серед платників податків он-лайн сервіс "Дізнайся більше про свого бізнес-партнера" дає можливість будь-якому відвідувачу (як то органам державної влади чи місцевого самоврядування, так і фізичним та юридичним особам) сайту ДПС України швидко перевірити статус перебування окремого платника податків на обліку в органі ДПС та дізнатися фактичний стан розрахунків такого платника із бюджетом.
Для цього слід зайти на головну сторінку сайту www.sts.gov.ua та у рубриці "Дізнайся більше про свого бізнес-партнера" заповнити необхідні запитувані поля, які ідентифікують платника податків (код та назва). Результат пошуку надається миттєво.
Сервіс функціонує за централізованим принципом, а не локально, тобто пошук інформації здійснюється за єдиною базою даних ДПС України, а результат стосовно окремого платника податків формується в узагальненому вигляді, без його деталізації за регіональною ознакою.
На думку фахівців податкового відомства, цей сервіс стане досить популярним серед бізнес-середовища, адже відтепер кожен, хто хоче, має нагоду швидко та безкоштовно дізнатися про перебування свого потенційного бізнес-партнера на обліку в органі ДПС та відсутність у нього податкового боргу.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас