Нафта дорожчає в очікуванні зниження запасів сировини у США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта дорожчає в очікуванні зниження запасів сировини у США

Енергетика
256
Світові ціни на нафту у вівторок підвищуються в очікуванні тижневих даних щодо запасів сировини в США, які, за прогнозами аналітиків, могли знизитися. Про це свідчать дані бірж.
Вартість серпневих ф'ючерсів на американську легку нафту марки WTI (Light Sweet Crude Oil) на електронних торгах в Нью-Йорку станом на 8:22 мск зросла на 0,23 долара, або на 0,26%, - до 88,66 долара за барель. Ціна вересневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent підвищилася на 0,23 долара, або на 0,22%, - до 103,6 долара за барель.
У вівторок свої дані щодо запасів нафти в США за минулий тиждень опублікує Американський інститут нафти (API), а в середу аналогічні дані представить Міністерство енергетики США. За прогнозами аналітиків, Міненерго може повідомити про скорочення запасів нафти минулого тижня на 750 тис. барелів. Минулий тиждень може стати четвертим поспіль, коли зафіксовано зниження запасів сировини в країні.
"Після досягнення позначки 81,50 долара за барель на ринку спостерігається волатильність, яка, можливо, буде зберігатися ще деякий час", - вважають експерти CMC Markets, яких цитує агентство Bloomberg.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас