Бойко пообіцяв звільняти начальників шахт за недотримання техніки безпеки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бойко пообіцяв звільняти начальників шахт за недотримання техніки безпеки

154
Заходи щодо посилення безпеки на підприємствах вугільної галузі, вжиті спільними зусиллями Міненерговугілля, Держгірпромнагляду та органами нагляду за дотриманням техніки безпеки на вугільних підприємствах, дали позитивні результати. Про це сказав міністр Юрій Бойко під час засідання Постійно діючої комісії з питань промислової безпеки, повідомили УНН в прес-службі Міненерговугілля.
Юрій Бойко зазначив, що сьогодні, коли вугільна галузь набуває особливого значення для енергетичної безпеки країни, питання техніки безпеки на шахтах виходить на перше місце.
Міністр підкреслив, що вимагатиме від керівництва вугільних підприємств принципової позиції при проведенні перевірок щодо дотримання техніки безпеки.
"Ми будемо розглядати відповідність керівництва підприємств посадам, виходячи з того, наскільки принциповими вони будуть при перевірках в шахтах і нагляді за дотриманням техніки безпеки. Якщо буде незадовільна тенденція впровадження заходів з охорони праці та промислової безпеки в державних об'єднаннях, то такі об'єднання будуть розглядатися як об'єкти для проведення кадрових змін", - зазначив Юрій Бойко.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас