Airbus стверджує, що Boeing почав цінову війну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Airbus стверджує, що Boeing почав цінову війну

272
Boeing почав цінову війну, щоб підігнати інтерес до свого близькомагістрального авіалайнера 737 Max на противагу літаку Airbus A320neo, заявив гендиректор Airbus Фабріс Брежьє в інтерв'ю німецькому виданню Welt am Sonntag.
Ф.Брежьє звинуватив Boeing в тому, що американський концерн не гребує жодними засобами, намагаючись збільшити частку ринку для своєї моделі. "Вони дуже агресивні, коли мова йде про ціну. Якби їх літак дійсно був кращим, вони б так не робили", - додав він.
Цього року Boeing, швидше за все, отримає більше замовлень, ніж Airbus, визнав голова французької компанії. Aribus прагне контролювати 50% світового ринку комерційних літаків, зазначає Welt am Sonntag.
В останні 10 років Airbus майже без перерв тримала першість на ринку, але "так не може бути завжди", стверджує Ф.Брежьє. Разом з тим він вірить в те, що широкофюзеляжний двопалубний Airbus A380 буде користуватися довгостроковим успіхом, незважаючи на те, що його продажі в цьому році, ймовірно, виявляться меншими від очікувань.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас