Nokia знижує ціни на смартфони Lumia у США до - 49 дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nokia знижує ціни на смартфони Lumia у США до - 49 дол.

1397
Nokia знизила ціни на флагманський смартфон Lumia 900 в США в спробі збільшити частку ринку, на якому домінують Apple і Samsung, пише газета Financial Times.
Фінська компанія знизила ціни з $99 до $49 за смартфон на базі Windows Phone з дворічним контрактом від AT&T. Минуло лише три місяці з гучного початку продажів, за яким були розчарування через помилки в програмному забезпеченні пристрою і змішані відгуки покупців, відзначає видання.
Сама Nokia наполягає на тому, що дана дія не є кроком відчаю і являє собою звичайне бізнес-рішення.
"Я розумію, що ми зараз перебуваємо під пильною увагою, а все, що ми робимо, оцінюється надзвичайно скрупульозно, але цей крок - просто нормальна стратегія, яка використовується протягом життєвого циклу більшості телефонів і дозволяє розширити базу покупців цього флагманського пристрою за рахунок більш доступної ціни", - зазначив представник Nokia Даг Доусон.
Компанія сподівається, що Lumia 900 дозволить їй повернутися на ринок смартфонів США. Проте оголошення Mircosoft про випуск Windows 8, нової мобільної операційної системи, завдало по Nokia удару, оскільки Lumia 900 не зможе її підтримувати.
Д.Доусон зазначив, що ціна на Samsung Galaxy IIS, продажі якого почалися півроку тому, також була знижена до $50 через три місяці існування на ринку.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас