Integrites супроводжує компанію ConvaTec з питань захисту персональних даних — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Integrites супроводжує компанію ConvaTec з питань захисту персональних даних

169
16 червня 2012 року. Міжнародна юридична фірма Integrites здійснила юридичне консультування світового лідера в галузі розробки інноваційних медичних технологій –компанію ConvaTec, з питань збирання та обробки персональної делікатної інформації.
В рамках комплексного супроводження проекту, МЮФ Integrites здійснила консультування клієнта відносно імперативних норм, обмежень та ризиків, пов’язаних з обробкою персональних даних з особливим статусом в Україні. Юристи також підготували угоду на обробку персональних даних та договір про передачу персональних даних за кордон. Договірна схема передачі персональних даних за кордон була успішно розроблена всупереч відсутності усталеної практики застосування законодавчих норм відносно захисту персональних даних в Україні.
Над проектом працювала команда юристів МЮФ Integrites у складі Євгена Блока. Марти Гонтарук, під керівництвом партнера Олександра Алексєєнко.
ConvaTec – визнаний лідер в галузі розробки та продажу інноваційних медичних технологій, що сприяли покращенню життя мільйонів людей в усьому світі. Свою діяльність компанія здійснює через міжнародні офіси, в більш ніж 100 країнах.
Integrites – міжнародна юридична фірма, з офісами в Алмати, Києві, Лондоні і Москві. Фірма спеціалізується на транснаціональних проектах із торгового фінансування, вирішенні спорів, корпоративному праві, ринках капіталу і міжнародних фінансах у нафтогазовій, агропромисловій, фінансовій, енергетичній, авіаційній, IT та інших сферах. Integrites є фіналістом юридичної премії British Legal Awards 2010 (Британська Юридична Премія) у категорії European Legal Team of the Year (Європейська Юридична Команда Року).
Анастасія Максимчук
Менеджер зі зв'язків з громадськістю
anastasiya.maksimchuk@integrites.com
Тел.: +38 (044) 391 38 53
Факс: +38 (044) 391 38 54
За матеріалами:
Integrites
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас