Баффет: Економіка США сповільнює зростання, незважаючи на відновлення ринку житла — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Баффет: Економіка США сповільнює зростання, незважаючи на відновлення ринку житла

Казна та Політика
324
Американська економіка сповільнює зростання, незважаючи на сигнали відновлення, що з'являються, ринку житла США, заявив мільярдер і голова інвесткомпанії Berkshire Hathaway Inc. Уоррен Баффет, повідомляє агентство Bloomberg.
"Загальний стан економіки США залишається більш-менш стабільним, тому ми можемо говорити про уповільнення темпів економічного підйому, - сказав У.Баффет в інтерв'ю телеканалу CNBC. - Ми спостерігаємо помітне відновлення ринку житла. Ринок піднімається з дуже низьких рівнів, і поки не можна сказати, що продажі величезні, проте очевидно, що ситуація поліпшується".
"В останні пару років я говорив про те, що у всіх сферах американської економіки, крім ринку житла, відзначається поліпшення - не надто повільне, але й не надто швидке, - зазначив У.Баффет. - Тепер дещо інша картина, в останні два місяці ситуація стала прямо протилежною".
Говорячи про ситуацію в Європі, У.Баффет відзначив, що обсяги інвестицій в цьому регіоні зменшуються на тлі боргової кризи, що змушує компанії бути більш обережними.
Він також заявив про впевненість у довгострокових перспективах економіки США.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас