Чорноморнафтогаз витратить 9,1 млн дол на консультаційні послуги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чорноморнафтогаз витратить 9,1 млн дол на консультаційні послуги

Казна та Політика
663
Державне АТ Чорноморнафтогаз (Сімферополь) 26 червня уклало договір з рекрутинговою компанією HR Quest Middle East LLC загальною вартістю $9,079 млн.
Згідно з повідомленням, предметом закупівлі є консультаційні послуги з управління самопідйомною буровою установкою (СПБУ) Петро Годованець.
На сьогодні, HR Quest вже розмістила в інтернеті оголошення про пошук двох інженерів барж і одного керівника зі встановлення офшорного обладнання для роботи в Україні.
Як повідомлялося, Чорноморнафтогаз здійснює роботи з освоєння українських шельфів Чорного та Азовського морів. Підприємство також видобуває вуглеводні на родовищах, розташованих у Криму, експлуатує розташовані на півострові Глібовське ПСГ і магістральні газопроводи. 100% акцій ДАТ знаходиться в управлінні НАК Нафтогаз України.
Чорноморнафтогаз придбав СПБУ п'ятого покоління Петро Годованець за $400 млн, установка розпочала роботу 1 червня.
Нагадаємо, керівник одного зі столичних підприємств розтратив 908 млн грн замість розрахунку за спожитий природний газ. Через це дочірній компанії Газ України НАК Нафтогаз України не було перераховано 908 млн грн за спожитий природний газ.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас