Янукович підписав закон про збільшення видатків бюджету на 16 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович підписав закон про збільшення видатків бюджету на 16 млн грн

Казна та Політика
331
Президент України Віктор Янукович підписав закон №4994-VI "Про внесення змін до закону України "Про державний бюджет України на 2012 р." (щодо оплати праці науково-педагогічним працівникам, залученим для проведення зовнішнього незалежного оцінювання", повідомляє прес-служба голови держави.
Нагадаємо, Верховна Рада України (ВР) схвалила відповідний законопроект 21 червня 2012 року.
Законом збільшуються асигнування загального фонду держбюджету України на 2012 р. Міністерству освіти та науки, молоді та спорту України за бюджетною програмою "Здійснення зовнішнього оцінювання та моніторинг якості освіти Українським центром оцінювання якості освіти та його регіональними підрозділами" в сумі 16 млн грн, в тому числі на оплату праці - 11,88 млн грн.
Для реалізації зазначеного закону передбачено збільшити у держбюджеті України на 2012 рік загальний обсяг видатків, в тому числі обсяг видатків загального фонду на суму 16 млн грн.
Додаткові витрати пропонується покрити за рахунок додаткових надходжень до бюджету частини чистого прибутку державних унітарних підприємств та їх об'єднань, в сумі 16 млн грн.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас