"Наша Україна", Українська народна партія і Конгрес українських націоналістів об'єдналися — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Наша Україна", Українська народна партія і Конгрес українських націоналістів об'єдналися

482
Партія "Наша Україна", Українська народна партія та Конгрес українських націоналістів сьогодні в Києві під час форуму підписали декларацію про об'єднання, повідомляє прес-служба "Нашої України".
Крім того, до декларації про об'єднання також приєдналися понад 30 громадських організацій, серед яких "Просвіта", "Меморіал", Спілка офіцерів України, інші молодіжні, громадські організації.
У декларації наголошується, що, крім спільної участі у виборах, партії мають на меті формування єдиної української політичної сили.
"Ми, представники патріотичних і національно-демократичних партій, за підтримки громадських організацій і рухів, українських церков заявляємо про об'єднання зусиль для забезпечення політичної відсічі і громадської протидії наступу антиукраїнських сил", - йдеться в декларації.
Підписанти відзначають, що об'єднуються заради спільних цінностей і цілей, в тому числі відстоювання державної незалежності і безпеки, демократії, цілісності нації, її національної ідентичності, європейського вибору країни та добробуту держави.
"Переконані, що тільки об'єднавшись ми зможемо якісно змінити державну політику і повернути Україну на незворотний шлях демократії, добробуту та європейського розвитку", - йдеться в декларації.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що партія "Громадянська позиція" приєдналася до об'єднаної опозиції.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас