Хакери готують владі DDoS-атаки за мовний закон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хакери готують владі DDoS-атаки за мовний закон

1026
Українське відділення міжнародного хакерського угруповання Anonymous має намір помститися за ухвалення скандального "мовного" закону Ківалова-Колесніченка новими хакерськими атаками на сайти української влади.
На YouTube з'явився відеоролик, на якому спотвореним голосом зачитується звернення організації. У повідомленні, зокрема, йдеться, що Anonymous підтримують протести проти "мовного" закону, повідомляють "Комментарии".
"Ми підтримуємо цей протест і зробимо все можливе, що від нас потрібно. Ми організуємо нові "DDoS-атаки" на президентські, міністерські сайти, а також на сайти Верховної Ради України. Заспамимо разом всі їхні блоги і форуми", - відзначається в зверненні.
Також Anonymous закликали народ України до підтримки своєї акції протесту.
"Ми не повинні боятися влади, влада - повинна боятися нас, поважати свій народ, якому несе службу, чиї інтереси представляє і захищає, як закордоном так і всередині держави", - йдеться у зверненні.
Нагадаємо, 3 липня Верховна Рада України схвалила закон про основи мовної політики, який фактично надає російській мові права державної в 13 областях країни. В той же день прихильники опозиції почали акції протесту в Києві та інших містах. Під стінами Українського дому 9 народних депутатів оголосили голодування.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас