Обсяг іноземних інвестицій виріс на 23% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обсяг іноземних інвестицій виріс на 23%

Казна та Політика
346
Обсяг зовнішніх інвестицій за перший квартал поточного року виріс на 23%. Про це під час засідання економічної ради громадських організацій УСПП сказав голова Союзу Анатолій Кінах, передає кореспондент УНН.
"Обсяг зовнішніх інвестицій за перший квартал склав плюс 23% і це зовсім не поганий показник. Головне питання в залученні інвестицій полягає в створенні корпоративної безпеки, протидії корупції. Тепер нам потрібно працювати над створенням сприятливого інвестиційного клімату на базі формування сприятливих умов для бізнесу", - сказав Кінах.
Разом з тим забезпечення економічних показників вимагає реалізації стратегії соціально-економічних реформ, спрямованих на систему модернізації економіки, зміцнення внутрішніх факторів розвитку.
Нагадаємо, за словами заступника голови КМДА Руслана Крамаренка, за підсумками першого кварталу 2012 року Київ отримав 48,9% прямих іноземних інвестицій.
"Місто Київ отримує 48,9% від усіх прямих іноземних інвестицій в Україну. На другому місці - Дніпропетровська область 16,2%, решта регіонів мають по 2-5%. Як правило, інвестиції спрямовуються у вже розвинені сфери економічної діяльності", - зазначив Крамаренко.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас