Google закриє ще п'ять популярних сервісів - серед них iGoogle — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google закриє ще п'ять популярних сервісів - серед них iGoogle

1972
Корпорація Google закриє п'ять проектів в рамках традиційних "чисток", які проводяться раз на кілька місяців з вересня 2011 року. Про це повідомляється в блозі Google.
З 1 листопада 2013 року буде вимкнена iGoogle - "модифікована" головна сторінка пошуковика, що дозволяє встановлювати "гаджети" за вибором користувача. Це можуть бути блоки з погодою, часом, закладками і так далі. iGoogle був запущений в 2005 році.
Крім того, закриття чекає і відеосервіс Google Video, який до травня 2009 року дозволяв завантажувати власні відеоролики. Після 20 серпня всі користувальницькі відео будуть переміщені в їх акаунти на YouTube.
Найближчим часом буде припинена робота корпоративного пошукового сервісу Google Mini, представленого в 2005 році, пошукового додатка для мобільної платформи Symbian і надбудови для сайтів Google Talk Сhatback.
Google регулярно проводить "чистки", вимикаючи неактуальні, на думку корпорації, сервіси. Так, в січні було оголошено про закриття онлайн-фоторедактора Picnik, а в жовтні 2011 року - соціальних сервісів Buzz і Jaiku.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас