ЗМІ: Охоронцям Януковича влада подарувала квартири на 27 мільйонів гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЗМІ: Охоронцям Януковича влада подарувала квартири на 27 мільйонів гривень

Казна та Політика
5067
Управління державної охорони України 19 червня за результатами тендера уклало угоду з ТОВ ДБК-Партнер на придбання квартир в Києві загальною площею не менше 3350 кв. м.
Вартість операції склала 26 990 000 грн. Про це повідомляє сайт Наші гроші з посиланням на інформацію у Віснику державних закупівель.
Адреси та кількість придбаних квартир не повідомляються. Середня вартість придбаного житла становить близько $1 тис. за квадратний метр. Закупівля здійснена за рахунок державного бюджету.
Нагадаємо, головні завдання УДО спрямовані на забезпечення безпеки президента України, вищих посадових осіб держави, а також на охорону адміністративних будівель та об'єктів органів державної влади України. У сфері відповідальності УДО - охорона голів іноземних держав, парламентів і урядів та членів їх сімей, керівників міжнародних організацій, які прибувають в Україну чи перебувають на її території.
У лютому 2012 року УДО очолив колишній співробітник СБУ і Служби зовнішньої розвідки Зіновій Кулик, уродженець Костянтинівки Донецької області.
За матеріалами:
Наші гроші
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас