У Греції призначений новий міністр фінансів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Греції призначений новий міністр фінансів

200
У Греції призначили нового міністра фінансів - посаду зайняв економіст Янніс Стурнарас, згідно з сьогоднішнім повідомленням кабінету прем'єр-міністра.
"Прем'єр-міністр Антоніс Самарас вирішив призначити професора економіки з Афінського університету і директора (економічного дослідного інституту) IOBE Янніса Стурнараса міністром фінансів", - повідомляється в заяві відомства.
Нагадаємо, у понеділок, 25 червня, попередній міністр фінансів Вассіліс Рапанос пішов у відставку через проблеми зі здоров'ям, не пропрацювавши й тижня після формування нового кабінету. Минулого тижня Рапаноса госпіталізували після непритомності.
Новому голові Мінфіну, в першу чергу, доведеться переконати єврочиновників і МВФ схвалити наступний транш допомоги Греції.
Нагадаємо, на парламентських виборах в Греції 17 червня політичні партії, що виступають за багатомільярдний план фінансової допомоги Греції, здобули перемогу над лівим радикальним блоком. Завдяки цьому загроза можливого виходу країни з єврозони відступила, що стало стимулом для світових ринків.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас