Порошенко пропонує розширити масштаби приватизації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко пропонує розширити масштаби приватизації

Казна та Політика
505
Програма різкого скорочення переліку українських підприємств, заборонених для приватизації, підтримана урядом, заявив міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко, пишуть Подробности.
"Я вніс на засідання уряду таку програму, і вона була проголосована і підтримана - програма різкого скорочення переліку підприємств, заборонених для приватизації", - сказав Порошенко.
За його словами, в цю програму включені підприємства енергогенерації, теплові електростанції, шахти.
"Уявіть собі - держава щорічно використовує більше 14 мільярдів гривень коштів платників податків на дотацію вугільної галузі замість того, щоб залучити потужних, сучасних, досвідчених інвесторів, які зможуть прибрати цю дорогу і неефективну іграшку з плечей платників податків", - зазначив міністр.
Порошенко сказав, що таку програму "потрібно негайно вносити в парламент, потрібно негайно визначати абсолютно чіткі умови забезпечення соціальних гарантій, захист від ризиків, які несе ця позиція, і альтернативи цьому немає".
Нагадаємо, вчора стало відомо, що Українські вугільні шахти планують продавати за інвестиційні зобов'язання і одну гривню.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас