Москва витратить на транспортний розвиток 63 мільярди доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Москва витратить на транспортний розвиток 63 мільярди доларів

Казна та Політика
326
Уряд Москви не має наміру знижувати темпи транспортного будівництва, на яке в 2012 році планується виділити близько семи мільярдів доларів. Про це, як повідомляє "Авто.ру", заявив заступник мера Москви з містобудівної політики та будівництва Марат Хуснуллін. Обсяги фінансування щороку будуть зберігатися на цьому рівні і за дев'ять років столиця витратить на транспортну інфраструктуру 63 мільярди доларів.
Приблизно половина цієї суми буде витрачена на транспортний розвиток "нової Москви". Раніше, як повідомляє сайт Комплексу містобудівної політики і будівництва Москви, експерти оцінили розвиток транспортної інфраструктури територій, що приєднуються до Москви, в 32 мільярди доларів. Ця сума буде потрібна для будівництва "комфортної вулично-дорожньої мережі".
Як пише газета "Ведомости", в бюджеті міста на найближчі три роки на розвиток транспорту територій, що приєднуються, закладено тільки вісім мільярдів рублів (близько 242 мільйонів доларів).
Крім того, Москва займається реконструкцією вилітних магістралей, а також деяких вулиць. За словами Хуснулліна, в найближчі п'ять років будуть реконструйовані 19 вилітних магістралей, причому 12 з них будуть здані в найближчі три роки.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас