СКМ і Hyundai ведуть переговори про виробництво поїздів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СКМ і Hyundai ведуть переговори про виробництво поїздів

590
ПАТ "Дружківський машинобудівний завод" (Дружківка, Донецька обл.), що входить до групи "Гірські машини", підконтрольної найбільшій холдинговій компанії країни СКМ, розглядається як можлива база для створення виробництва електропоїздів корейської компанії Hyundai, повідомив мер міста Валерій Гнатенко.
Як передають місцеві ЗМІ, на прес-конференції минулого тижня він сказав, що вже ведуться відповідні переговори між представниками СКМ і Hyundai.
В.Гнатенко підкреслив, що місто було б дуже зацікавлене у створенні такого виробництва.
У той же час в СКМ агентству "Інтерфакс-Україна" не підтвердили ведення переговорів з Hyundai.
"Дійсно, в даний час на Дружківському машинобудівному заводі реалізуються масштабні проекти з концентрації виробництва, модернізації технічного фонду та соціально-побутової інфраструктури. Що ж стосується угод з компанією Hyundai, то в даний момент ніяких переговорів з нею не проводиться", - прокоментували слова мера в СКМ.
Дружківський машзавод спеціалізується на випуску устаткування для вугільних шахт, кріплень для вугледобувних комплексів, штовхачів, скребкових конвеєрів, рудничних електровозів і вагонеток.
Підприємство в 2011 році збільшило чистий прибуток на 84,7% - до 184,53 млн грн, а його чистий дохід скоротився на 12,6% - до 1 млрд 8,38 млн грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас