Експерт: МВФ отримав додаткові можливості для співпраці з Україною — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: МВФ отримав додаткові можливості для співпраці з Україною

Казна та Політика
511
Міжнародний валютний фонд отримав додаткові можливості для співпраці з Україною завдяки рішенням, схваленим під час саміту "Великої двадцятки". Про це в ексклюзивному коментарі УНН сказав народний депутат від Партії регіонів Василь Горбаль.
"У Міжнародного валютного фонду буде більше фінансових можливостей. Це позитивний факт для України. Всі заяви, які прозвучали під час саміту, позитивно вплинуть на єврозону і ми не залучимо до себе кризу, яка повільно тліє в країнах південної Європи. МВФ буде мати більше можливостей для співпраці з Україною", - зазначив Горбаль.
У той же час парламентарій відзначив, що рішення, які були ухвалені під час саміту G-20, позитивно вплинули на біржові індекси єврозони.
"Саміт "двадцятки" дійсно є знаковою подією. Адже під час саміту обговорювалася проблема єврозони, боргова криза. Тому всі меседжі, що прозвучали, позитивно вплинули на біржові індекси країн єврозони. Крім того, ухвалено рішення про збільшення статутного фонду Міжнародного валютного фонду. Звучали різні репліки, серед іншого - якщо Російська Федерація збільшить свій внесок в МВФ, що вплине на те, куди будуть розподілені кошти фонду", - підкреслив він.
Нагадаємо, саміт "Великої двадцятки", який відбувся в Мексиці, ухвалив рішення про збільшення ресурсів МВФ на 456 млрд доларів.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас