Facebook ввів функцію редагування коментарів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook ввів функцію редагування коментарів

212
Найбільша у світі соціальна мережа Facebook запроваджує функцію редагування коментарів, яка дозволить не просто редагувати вже опубліковані коментарі, а й переглядати історію редагування як автору коментаря, так і стороннім користувачам, повідомили в п'ятницю представники соцмережі.
Нова функція з'явиться у вигляді мініатюрного зображення олівця праворуч від коментаря, повідомляє The Next Web. Після натискання на іконку користувач побачить контекстне меню, в якому зможе обрати бажаний пункт - Edit ("Редагування") для редагування або Delete ("Видалити") для видалення коментаря.
Функція вже з'явилася в акаунтах деяких користувачів соцмережі. За словами представника компанії, глобальне впровадження нової функції закінчиться протягом наступних декількох днів. Функція буде доступна і для тих коментарів, що були опубліковані на Facebook до введення кнопки "Редакція".
Зараз в системі публікації коментарів до повідомлень на Facebook є тільки функція видалення коментаря, яка частково заміщає можливість редагування: після натискання кнопки "видалити" коментар зникає для всіх, крім його автора. Автор бачить текст коментаря і має можливість або опублікувати його, попередньо відредагувавши, або остаточно видалити.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас