Свідок взяв на себе відповідальність за те, в чому звинувачують Луценка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Свідок взяв на себе відповідальність за те, в чому звинувачують Луценка

Кримінал
1752
Екс-заступник міністра МВС Володимир Євдокимов заявив на суді Юрія Луценка, що він контролював справу про отруєння Ющенка і на ньому повна відповідальність за оперативно-розшукові заходи. А Луценко ні разу не цікавився, як іде справа.
Екс-міністр Юрій Луценко ні разу не заслуховував інформацію про перебіг розслідування справи про отруєння Віктора Ющенка. Про це в своїх свідченнях на суді заявив екс-заступник міністра Володимир Євдокимов.
"За час слідства у цій справі Луценко жодного разу не цікавився, як іде справа. Жодних підтекстів я від нього не чув", - сказав він.
Євдокимов також зазначив, що Луценко абсолютно не знав найдрібніших деталей у справі. "Я контролював цю справу. На мені повна відповідальність за оперативно-розшукові заходи у справі отруєння Ющенка", - сказав він.
На уточнювальне запитання адвоката Олексія Баганця свідок зазначив, що незважаючи на антипатію до Ющенка, міністр Луценко не впливав на цю справу.
Він також висловив свою думку, що "прокурорам, які придумали нікчемний документ про закриття справи, потрібно було хоч раз попрацювати в розшуку, побігати".
Після допиту свідка Євдокимова в судовому засіданні оголошено перерву. Наступне судове засідання відбудеться 26 червня о 9:15 ранку.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас