Порошенко: Україна виступає за взаємне зняття торгових обмежень з Росією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко: Україна виступає за взаємне зняття торгових обмежень з Росією

Казна та Політика
274
Російська Федерація завжди була і залишається основним торговельним партнером України, яка виступає за взаємне зняття торговельних обмежень з Росією. Про це заявив міністр економічного розвитку і торгівлі України Петро Порошенко під час робочої зустрічі зі статс-секретарем, заступником міністра закордонних справ Російської Федерації Григорієм Карасіним і надзвичайним і повноважним послом Російської Федерації Михайлом Зурабовим, передає прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі.
Зустріч відбулася в рамках підготовки засідання комітету з питань економічного співробітництва Російсько-української міждержавної комісії, яке пройде 27 червня поточного року.
Під час зустрічі сторони обговорили стан і перспективи економічного співробітництва між державами, а також широкий спектр питань щодо поглиблення двостороннього співробітництва і формування партнерських торгових відносин. Петро Порошенко наголосив на необхідності взаємної ліквідації торговельних бар'єрів між державами, що підвищить ефективність двостороннього співробітництва.
Увага учасників зустрічі була зосереджена на потенціалі співпраці в авіабудуванні і транспортному машинобудуванні. Зокрема, зазначалося, що проведення в червні поточного року в Києві десятого засідання підкомісії з питань співробітництва в авіаційній промисловості буде сприяти розвитку співпраці та обміну досвідом в науково-технічній сфері.
Нагадаємо, прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що Росія візьме участь в серійному випуску Ан-148.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас