Toyota Highlander - комфортабельний повноприводний кросовер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Toyota Highlander - комфортабельний повноприводний кросовер

940
Повноприводний кросовер Toyota Highlander - ідеальний автомобіль, що для міста, так і для дальніх подорожей разом із сім’єю. Просторий салон дозволяє повноцінно розміститися водієві та пасажирам, а також взяти із собою увесь необхідний багаж. Цей універсальний кросовер поєднує в собі міць справжнього позашляховика та комфорт седана бізнес-класу.
Автомобіль Toyota Highlander другого покоління, вперше офіційно представлений на українському ринку восени 2010 року, ідеально поєднує у собі потужність та ефективність. Його двигун має механізм Dual VVT-i, що з високою точністю регулює час відкриття впускних і випускних клапанів, максимально збільшуючи потужність та зменшуючи споживання пального, яке у змішаному циклі становить 9,9 л/100 км.
Завдяки вдосконаленій системі курсової стійкості (VSC), протибуксувальній системі (TRC), ABS та підсилювачу аварійного гальмування, водій та пасажири Highlander зможуть насолоджуватися кожною поїздкою. У п’ятимісній модифікації "Хайлендера" передбачено 9 подушок безпеки, а семимісну версію цього автомобіля вкомплектовано 11 подушками безпеки, включаючи бічні щитові подушки безпеки для третього ряду сидінь.
Ергономічний інтер’єр Toyota Highlander продумано до найменших дрібниць. Кнопки і перемикачі розташовані таким чином, щоб використувати різні системи було максимально просто та зручно. Особливої ​​уваги заслуговує "інтелектуальна" система Smart Entry & Start** з доступом в автомобіль без ключа і кнопкою пуску двигуна. Відеокамера зворотного огляду у стандартній комплектації полегшить водієві процес паркування або виїзд з тісної стоянки, передаючи зображення простору позаду автомобіля на багаторежимний екран, розташований на панелі приладів. А трьохзонний клімат-контроль у семимісній версії дозволяє встановлювати незалежний температурний режим для пасажирів другого та третього ряду сидінь.
Крім того, у Toyota Highlander передбачено унікальну систему трансформації другого ряду сидінь: середнє сидіння легко скласти у нішу між передніми сидіннями, завдяки чому пасажири другого ряду зможуть комфортно розташуватися на просторих сидіннях з підлокітниками та підставкою для напоїв між ними. У семимісній модифікації третій ряд сидінь складається в пропорції 50:50, утворюючи пласку підлогу, що дуже зручно при перевезенні багажу. Кросовер Toyota Highlander можна придбати у салонах офіційних дилерів з бензиновим 3,5-літровим шестициліндровим V-подібним двигуном потужністю 273 к. с. та 5-швидкісною автоматичною коробкою передач у п’ятимісній або семимісній модифікаціях. В Україні Highlander представлений у трьох варіантах комплектації на вибір за ціною від 49 950 дол. США*.
З питань придбання автомобілів Toyota Highlander, будь ласка, звертайтеся до найближчого офіційного дилера Toyota в Україні.
* Ціни вказано у доларах США (оплата у гривнях за курсом НБУ + 1 % на день оплати) на автомобілі 2012 року випуску без урахування вартості емалі з ефектом "металік".
** Залежно від комплектації.
За матеріалами:
Тойота-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас