Оновлений Toyota Avensis — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оновлений Toyota Avensis

771
В офіційній дилерській мережі ПІІ "Тойота-Україна" можна придбати оновлений Toyota Avensis, який представлений в Україні у двох типах кузова: седан та універсал. Оновлений Avensis відрізняється більш динамічним і елегантним зовнішнім оформленням, поліпшеною якістю обробки інтер'єру салону, підвищеним рівнем комфорту, поліпшеною динамікою їзди, поліпшеною звукоізоляцією, а також набором нових опцій, таких як світлодіодні денні ходові вогні, комбінована оббивка з шкіри та алькантари, нова мультимедійна система Toyota Touch із сенсорним екраном*.
Автомобіль можна придбати в одному з трьох варіантів комплектації на вибір за ціною від 27 950 дол. США **.
Зовнішнє оформлення Avensis стало більш динамічним і сміливим. Такого ефекту вдалося досягти завдяки зміні пропорцій верхньої та нижньої решіток радіатора з акцентом на збільшення нижньої, що додало автомобілю більш агресивного зовнішнього вигляду. Вузькі, більш виразні фари автомобіля підкреслюють новий елегантний дизайн. Додатковий акцент у стильному оформленні автомобіля створює нова хромована накладка на кришці багажника. Крім того, в автомобіль було додано нову опцію — світлодіодні денні ходові вогні в комбінації з ксеноновими фарами комбінованого ближнього і дальнього світла з адаптивною системою регулювання (AFS), був оновлений дизайн передніх і протитуманних фар.
В Україні оновлений Avensis можна придбати з бензиновими двигунами об'ємом 1,8 і 2,0 літра в трьох варіантах комплектації на вибір: Sol, Sol + і Elegant. У комплектації Sol + автомобіль представлений з новими стильними легкосплавними дисками. Із змін у конструкції оновленого Toyota Avensis слід зазначити підвищення жорсткості кузова, поліпшені аеродинамічні характеристики, поліпшену шумо- і віброізоляцію, більш комфортні передні сидіння, а також покращені характеристики системи рульового управління з електропідсилювачем (EPS). Приємним сюрпризом для покупця стане нова, більш зручна конструкція ключа для автомобіля. В оновленому Avensis також представлено нову мультимедійну систему із сенсорним екраном діагоналлю 15,5 см (6,1 дюйма) — Toyota Touch із камерою заднього виду *. У поєднанні всі ці зміни забезпечують поліпшену маневреність й керованість автомобіля і дарують ще більше комфорту для його власника та пасажирів.
До існуючої гамми кольорів кузова Toyota Avensis було додано новий колір — звичайний червоний був замінений глибоким бордовим.
З питань придбання автомобілів Toyota звертайтеся в будь-який з 33 офіційних дилерських центрів ПІІ "Тойота-Україна" і відчуйте на собі переваги купівлі автомобіля в офіційного дилера, а саме: автомобіль японської якості, гарантія 3 роки (або 100 тис. км пробігу), програма допомоги в дорозі Toyota Assistance.
*Залежно від комплектації.
** Ціни вказано в доларах США (оплата в гривнях за курсом НБУ + 1% на день оплати) на автомобілі 2012 року випуску і не включають вартість кольору "металік". Доплата за колір "металік" — 370 доларів США.
За матеріалами:
Тойота-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас