Україна була кращою від Англії, але цього не вистачило: 1-0 (ФОТО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна була кращою від Англії, але цього не вистачило: 1-0 (ФОТО)

5360
Сьогодні збірна України провела свій найкращий матч на Євро-2012. І нехай наші футболісти не перемогли, в бажанні зробити це їм не відмовиш.
Особливо сподобався перший тайм - хороший був Коноплянка, Ярмоленко, Девіч, старалася вся команда, немов демон носився Блохін по кромці поля, заряджаючи футболістів не на матч - на битву. Другий тайм відразу ж розпочався з холодного душу - Руні, якого всі так побоювалися напередодні, зробив свою справу - забив гол у першій же атаці. Пару обрізок, невдала гра П'ятова - і гол.
Надалі було багато боротьби, багато емоцій, чудеса швидкості від Ярмоленка, який врятував від голу, який би з 99,9% забив нестримний Руні. Потім був чистий гол Девіча, який просто вкрав суддя, що стоїть за лінією воріт. Шкода, що таке трапилося з нашою збірною... На жаль, суддя, суддя, суддя...
401793_10150910489411305_416186546_n
Надалі у наших футболістів були ще моменти - досить згадати чудовий удар Коноплянки, але рахунок на табло так і не змінився до фінального свистка.
Окремої згадки вартий вихід на поле Андрія Шевченка. Українська футбольна легенда провела на полі, очевидно, свій останній матч в кар'єрі на такому високому рівні. Андрій старався як завжди, отримав жовту картку (напевно, останню за збірну), але гол так і не забив.
Par7178930
А потім був фінальний свисток. На завершення хочеться сказати - СПАСИБІ, хлопці. Ви, напевно, зробили, що могли на сьогодні в такій сильній групі - найсильнішій на Євро-2012. Можливо, могли б трохи більше. Але трохи не вистачило класу, винахідливості, фарту, врешті-решт. Одначе, як кажуть, фінальний рахунок на табло, і запам'ятовуються не моменти, а саме він. Хоча він сьогодні й не по грі...
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас