Россія покидає Євро-2012: піднесли справжню футбольну сенсацію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Россія покидає Євро-2012: піднесли справжню футбольну сенсацію

4998
Греки піднесли справжню футбольну сенсацію - Росія покидає Євро-2012
Матч збірних Росії і Греції пройшов за великої територіальної переваги росіян, проте до небезпечних моментів справа практично не доходила. Греки забили свій гол на другій доданій хвилині до першого тайму після помилки російських захисників на лівому фланзі оборони.
У другому таймі фактично вся гра проходила на половині поля збірної Греції. У кінцівці Росія перейшла на гру в три нападаючих (Роман Павлюченко, Павло Погребняк, Андрій Аршавін), але біля воріт Міхаліса Сіфакіса від цього небезпечніше не стало. Єдиний хороший момент на 84-ій хвилині був у Алана Дзагоєва, проте він не зміг влучити у ствір ударом головою після подачі з лівого флангу.
Гол: Гіоргос Карагуніс, 45
Греция: Міхаліс Сіфакис, Васілос Торосідіс, Гіоргіос Цавеллас, Іоанніс Манніатіс, Кірьякос Пападопулос, Сократіс Папастатопулос, Теофаніс Гекас, (Хосе Холебас, ''64), Гіоргос Карагуніс, (Грігоріос Макос, ''67), Константінос Кацураніс, Дімітріос Салпінгідіс, (Сотіріс Нініс, ''83), Георгіос Самарас
Россія: В'ячеслав Малафєєв, Олексій Березуцкий, Сергій Ігнашевіч, Юрій Жірков, Алан Дзагоєв, Ігор Денісов, Олександр Анюков, (Марат Ізмайлов, ''81), Роман Широков, Андрій Аршавін, Денис Глушаков, (Павло Погребняк, ''72), Олександр Кержаков, (Роман Павлюченко, ''46)
Жовті картки: Гіоргос Карагуніс, 61. Хосе Холебас, 94. - Юрій Жірков, 69. Алан Дзагоєв, 70.
Удари (у ствір): 6 (4) - 20 (4)
Кутові: 5 - 10 Офсайди: 1 - 0
За матеріалами:
sport.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас