Попов: Київ не має наміру заробити на Євро-2012, ми заробляємо іміджем — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попов: Київ не має наміру заробити на Євро-2012, ми заробляємо іміджем

239
Київська міська державна адміністрація не планувала заробити гроші на Євро-2012. Про це під час прес-конференції повідомив голова КМДА Олександр Попов.
Відповідаючи на запитання журналістів, який економічний прибуток планує отримати столиця від проведення чемпіонату, він зазначив: "Міська адміністрація не планувала заробляти гроші. Ми хотіли заробити на іміджі, підняти його і відносно міста, і відносно України".
Він вважає, що економічні результати проведення Євро-2012 потрібно буде підраховувати не після його завершення, а не раніше як через рік.
"Наша надія в тому, щоб ми активно перейшли до реалізації стратегічних планів міста. А ми їх бачимо у співпраці з іноземними партнерами. Позитивний імідж Києва - це залучення нових інвестицій та проектів і тоді можна рахувати результат. Що стосується швидкого економічного результату - це просто неможливо. З іншого боку, якщо ми говоримо про будівництво "Олімпійського" - це наш шанс, щоб використовувати його і в майбутньому. Тому інфраструктура - дуже важлива тема, яка послужить Києву багато десятиліть", - підсумував голова КМДА.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас