Літня пропозиція в житловому комплексі "Престиж Хол" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Літня пропозиція в житловому комплексі "Престиж Хол"

303
Компанія "А.В.С." (холдинг "Independence") розробила спеціальну літню пропозицію для своїх клієнтів у житловому комплексі "Престиж Хол". Приємний сюрприз чекає на інвесторів, що бажають скористатися розстрочкою при покупці квартири в проекті.
Влітку 2012 року в житловому комплексі "Престиж Хол" почала діяти нова програма, що дозволяє придбати квартиру з розстрочкою на 5 років, з мінімальною процентною ставкою в доларах США - 3% річних. Процентна ставка за даною програмою варіюється в залежності від розміру початкового внеску. При покупці нерухомості в житловому комплексі "Престиж Хол" мінімальний початковий внесок складає 10% від вартості квартири. Літня пропозиція діє для нових клієнтів з 1 червня 2012 року до 1 вересня 2012 року.
"Коли ми побачили ситуацію на ринку та небажання банків змінювати свої схеми кредитування, бути більш лояльними в іпотечних програмах, то вирішили запропонувати власну альтернативу" - пояснює позицію девелопера директор з продажів компанії "Independence" Владислав Мішук. Філософія компанії "Independence", зміст якої можна описати словами "незалежність у нерухомості" диктує пошук нетривіальних рішень, як у будівництві, так і в продажах. Саме тому спеціалісти компанії врахували бажання своїх клієнтів диверсифікувати ризики та грамотно розпорядитися власними інвестиціями. Пан Мішук пояснює, що нова програма розстрочки дозволяє інвестору спланувати свої вклади та розподілити кошти найбільш вигідним чином.
Нагадаємо, що це не перший інноваційний інструмент, запропонований експертами девелопера. Спільно з фінансовим партнером проекту "ПриватБанком" було розроблено новий для українського ринка механізм покупки – акредитив, скориставшись яким, клієнт гарантує збереженість своїх коштів, оскільки перераховує їх не забудовнику, а розміщує на спеціальному акредитивному рахунку в банку.
Житловий комплекс "Престиж Хол" - це квартири "преміум"-класу в центральній частині Києва, на вулиці Анрі Барбюса 37/1. Представники забудовника впевнені, що проект прикрасив Печерський район своїми фасадами у "вершково-шоколадній" гамі з оригінальним архітектурним рішенням, у якому враховані поради експертів з практики гармонійного освоєння простору. Комфорт та безпека жителів комплексу забезпечують висока якість будівництва та матеріалів, розвинена соціально-побутова інфраструктура, критий дворівневий паркінг, цілодобова охорона та власна служба експлуатації.
Другу чергу ЖК "Престиж Хол", 151 квартиру, було введено в експлуатацію 19 березня 2012 року. На даний момент ведуться активні роботи над наступними житловими секціями.
Довідка девелопера: До складу холдингу "Independence" входять декілька компаній, що працюють у сфері нерухомості та будівництва. Холдинг здійснює реалізацію проектів у Києві, Дніпропетровську й інших містах України: ЖК "Престиж Хол", клубний дім "Арт Хол" (м. Київ), "Дім на Мечникова" та головний офіс "ПриватБанку", (м. Дніпропетровськ).
За матеріалами:
Престиж Холл
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас