МВС пропонує "відрегулювати" інтернет в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВС пропонує "відрегулювати" інтернет в Україні

7316
Голова МВС України Віталій Захарченко виступив перед Кабінетом міністрів з ініціативою "відрегулювати" можливість доступу до інформації в інтернеті. Про це 13 червня Захарченко заявив журналістам після засідання уряду.
Коментуючи інформацію про те, що дніпропетровські підривники користувалися інструкціями з інтернету, Захарченко зазначив, що в інтернеті багато інформації, до якої населення взагалі не повинно мати доступ.
Керівник силового відомства повідомив, що вже виступив з ініціативою законодавчо врегулювати такі "відносини" в інтернеті.
"Ми вже виступили з такою ініціативою - відрегулювати. Я можу, як міністр внутрішніх справ, виходити з ініціативою на Кабінет Міністрів, для того, щоб ухвалювати відповідні рішення через Кабінет Міністрів. Ось такі кроки ми зараз і робимо", - сказав голова МВС.
Раніше повідомлялося, що головне управління боротьби з організованою злочинністю (ГУБОЗ) МВС України активно відпрацьовує соціальні мережі.
За результатами соцопитувань, зараз 43% українців користуються інтернетом. Крім того, 45% українців відчувають, що після президентських виборів в Україні відбувається згортання свободи слова.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас