Названі найбільш високооплачувані професії у Facebook — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названі найбільш високооплачувані професії у Facebook

1393
Незважаючи на те, що з дня виходу Facebook на біржу Марк Цукерберг збіднів на 5 млрд. доларів, він все ще платить високі зарплати своїм підлеглим, повідомляють ФІНАНСИ bigmir) net.
Інтернет-ресурс Вusiness Insider склав рейтинг найвищих зарплат в Facebook.
Як і в інших IT-компаніях, найбільше тут цінується праця розробників програмного забезпечення або, як їх ще називають, кодерів. Середній розмір їхньої зарплати в компанії складає 132 503 долари на рік.
Кодери заробляють найбільше, оскільки втілюють у реальність всі задуми талановитого 28-річного підприємця.
На другому місці в рейтингу найбільш високооплачуваних співробітників найпопулярнішої в світі соціальної мережі знаходяться проджект-менеджери з середньою зарплатою 130 143 долари на рік. Вони відповідають за те, щоб всі продукти і сервіси з'являлися вчасно.
Марк Цукерберг також високо цінує людей, що роблять сторінки користувачів красивими. Так, розробники юзерських інтерфейсів отримують близько 129 136 дол./рік.
Найменше Facebook платить діловодам, відповідальним за те, щоб сайт залучав рекламодавців, а значить, приносив більше прибутку. За такі обов'язки вам світить ні багато ні мало - 62 124 дол./рік.
При цьому в гонитві за молодими талантами соцмережа Цукерберга платить своїм інтернам трохи більше, ніж інші технокомпанії. Для прикладу, програмісти-інтерни отримують тут близько 74700 доларів на рік.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас