Проблеми з банкоматами у центрі Києва закінчаться завтра — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Проблеми з банкоматами у центрі Києва закінчаться завтра

Валюта
841
Як повідомлялося, в центрі Києва в банкоматах неможливо зняти готівку. За словами експертів, це тимчасові незручності, які будуть усунені до завтрашнього дня.
На центральній вулиці Києва - Хрещатик - і прилеглих до нього вулицях не функціонують банкомати. В інших районах проблем із банкоматною мережею не виникає, і перевести в готівку гроші можна без проблем.
За словами голови правління Українського процесингового центру Антона Романчука, проблемам з банкоматами у центрі міста знаходиться декілька причин. "Минулий робочий тиждень був коротшим, і інкасація працювала менше. Тобто, завантаження грошей не проводилося довше. При цьому на кінець минулого тижня в більшості компаній припала виплата заробітних плат, і люди знімали гроші", - відзначає експерт.
Природно, пікове навантаження у день матчу Україна-Швеція остаточно "знекровило" банкоматну мережу в центрі міста. За словами Антона Романчука, можливо, що в окремих випадках спостерігаються якісь механічні перешкоди в банкоматах, наприклад, зажована купюра, проте масово це навряд чи проявляється.
"Вважаю, що банки досить швидко відреагують на відсутність грошей у банкоматах, і вже до вечора сьогоднішнього дня або в першій половині завтрашнього ситуація повністю стабілізується", - резюмував експерт.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас