Кожному депутату Київради подарували квитки на футбол за 450 євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кожному депутату Київради подарували квитки на футбол за 450 євро

743
Фракції "УДАР" і БЮТ в Київраді вирішили перерахувати суму, еквівалентну вартості подарованих їм містом квитків на матчі Євро-2012, на розвиток дитячої медицини Києва.
Про це Українським Новинам повідомив депутат від фракції "УДАР" Олексій Давиденко.
"Нам видали квитки. З нами ніхто не радився. Вийшло так, що подзвонили у фракції з секретаріату Київради і повідомили про те, що в усі фракції передані квитки, по два квитки на кожного депутата", - сказав Давиденко.
Він зазначив, що на кожного з 120 депутатів передбачено по два квитки: один на один з матчів за участю збірної України, другий - на фінал.
"Коли вже депутати отримали на руки конверти, з'ясувалося, що це не квитки за 30 євро, як раніше говорили, а дорогі. Виходить, що на кожного депутата було витрачено по 450 євро на квитки. Тоді було ухвалено рішення опозицією - "УДАРом" і БЮТ, що ми знайдемо дитячу лікарню і кожен депутат зможе перерахувати гроші за квитки на дитячу лікарню", - повідомив депутат.
Він обурився, що за наявності величезної кількості дорогих автомобілів на паркуванні Київради депутати з радістю прийняли безкоштовні для них квитки.
Так, за даними Давиденка, в цілому на квитки для депутатського корпусу було витрачено близько 540 тис. гривень.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас