Ціна російської опозиції: У квартирі Ксенії Собчак вилучили 1,5 млн. євро (ВІДЕО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ціна російської опозиції: У квартирі Ксенії Собчак вилучили 1,5 млн. євро (ВІДЕО)

2817
Під час обшуків в квартирі телеведучої Ксенії Собчак в рамках розслідування кримінальної справи про заворушення на Болотній площі виявлені конверти з "цікавими позначками" на загальну суму близько 1,5 млн євро, повідомило джерело, близьке до слідства.
Слідчим належить перевірити походження 1,5 млн. євро, виявлених у сейфі в квартирі на 4-й Тверській-Ямській вулиці. До світської левиці правоохоронні органи прийшли через запис, зроблений в блозі після мітингу на Болотній. У пості Ксенія Анатоліївна заявила про те, що не прийшла на акцію, оскільки знала про те, чим вона закінчиться.
"При обшуку по всій квартирі знайдено близько 100 тисяч євро і доларів, - розповів Life News один з тих, хто був у домі Собчак, попросивши не називати його імені. - У сейфі лежало ще як мінімум 1,5 млн. євро. Гроші розкладені по різних конвертах. Загальна сума зараз підраховується. Для чого в квартирі напередодні нової опозиційної акції зберігалося стільки грошей, ще потрібно з'ясувати".
Раніше в квартирах Олексія Навального, Сергія Удальцова, Іллі Яшина і Ксенії Собчак пройшли обшуки. Лідери опозиції викликані до слідчих 12 червня.
У понеділок, 11 червня, Слідство у справі про заворушення на Болотній продовжили до 6 листопада.
Про це стало відомо під час розгляду клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу стосовно Ярослава Білоусова - ще одного фігуранта справи. Як обґрунтував це слідчий, у справі ще потрібно провести велику кількість слідчих дій, також ще не встановлені всі учасники злочину.
У неділю, 10 червня, офіційний представник СК Росії Володимир Маркін інформував, що в рамках кримінальної справи про заворушення на Болотній площі в Москві слідчі затримали ще п'ятьох підозрюваних. Таким чином, за його словами, всього у справі затримано 12 осіб.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас