WebMoney Україна буде блокувати учасників МММ-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

WebMoney Україна буде блокувати учасників МММ-2012

1031
У зв'язку з реорганізацією МММ і повідомленнями про спробу створення нової фінансової піраміди, нагадуємо, що подібна діяльність в рамках WebMoney Transfer строго заборонена і блокується, з наступною відмовою в обслуговуванні, повідомляється в прес-релізі "WebMoney Україна".
Для безпеки наших користувачів ми відстежуємо і припиняємо спроби використання системи WebMoney Transfer в формуванні фінансових пірамід або структур мережевого маркетингу.
Кожен користувач, який реєструється в системі WebMoney Transfer, акцептує "Угоду про трансферт майнових прав цифровими титульними знаками". 5 пункт документа свідчить, що користувач системи WebMoney Transfer приймає на себе зобов'язання не вчиняти заборонених дій з використанням системи, її сервісів і сайту. Серед іншого, мова йде про заборону на використання WebMoney Transfer для мережевого маркетингу.
До Переліку товарів і послуг, у розрахунках за які забороняється використання титульних знаків (WM), в тому числі WMU, включені багаторівневий маркетинг, піраміди і матриці, бізнес-пакети, нагадує "WebMoney Україна".
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас