Фан-зона Києва сьогодні прийме 50 тисяч вболівальників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фан-зона Києва сьогодні прийме 50 тисяч вболівальників

1547
Організатори офіційної фан-зони Чемпіонату Європи з футболу Євро-2012 в Києві в день першого матчу збірної України 11 червня чекають великий наплив уболівальників - до 50 тисяч футбольних фанів. Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.
У зв'язку з цим на території фан-зони будуть посилені заходи безпеки. Також організатори нагадують, що на територію фан-зони заборонено вносити такі предмети: легкозаймисті предмети, алкогольні напої, великогабаритні предмети, колючі і ріжучі предмети, зброю, професійну фото- і відеоапаратуру, засоби трансляції (окрім представників ЗМІ, які отримали відповідний дозвіл).
За інформацією штабу з безпеки київської фан-зони, з першого дня її відкриття на Хрещатику була налагоджена оперативна та ефективна система безпеки. Працює система відеоспостереження, всі входи в фан-зону контролюють окремі групи охоронців, організований постійний патруль всередині і зовні фан-зони.
Потоки на вхід і на вихід з фан-зони розділені для зручності уболівальників: вхід здійснюється тільки через турнікети, вихід - у спеціально позначених місцях. Одночасно в фан-зоні працює близько 500 співробітників служби безпеки.
Нагадаємо, збірна України з футболу сьогодні, 11 червня, в Києві на НСК "Олімпійський" зіграє перший матч на Чемпіонаті Євро-2012. Перший матч українські футболісти проведуть проти збірної Швеції.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас