Абрамович може позбутися маєтку в Лондоні за 108 млн дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Абрамович може позбутися маєтку в Лондоні за 108 млн дол.

Нерухомість
1165
За повідомленнями російських ЗМІ, 45-річний російський мільярдер Роман Абрамович вирішив продати свій недобудований маєток в центрі Лондона на Lowndes Square. В елітній історичній будівлі російському олігархові належать 9 квартир, передає УНН.
Абрамович планував перетворити ці апартаменти на одні із найсолідніших і найдорожчих в Лондоні, проте дізнавшись про припинення дії договору на перепланування, відмовився від задуманого.
Ремонтні роботи в апартаментах ведуться до цих пір. За повідомленнями різних джерел, дизайн виставленого на продаж будинку був розроблений в кращих традиціях класичних маєтків 19 століття.
П'ятиповерховий маєток був побудований в трирівневому фундаменті. У ньому Абрамович планував розмістити домашній кінотеатр, закритий басейн, сауну і кілька дитячих кімнат.
"Згідно з дозволом, в маєтку можна провести деякі роботи з перепланування, а також встановити в приміщенні басейн, - повідомив Олівер Хупер, фахівець в області продажу нерухомості. При цьому фасад будівлі, що належить Абрамовичу, повинен був залишитися недоторканним".
За повідомленнями експерта, через те, що термін дії дозволу закінчився і в зв'язку з новими правилами його отримання, укласти нову угоду буде складно.
Олігарх ситуацію з продажем своєї нерухомості не коментує.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас