Integrites успішно представила інтереси гіганта металургічної промисловості України в арбітражному спорі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Integrites успішно представила інтереси гіганта металургічної промисловості України в арбітражному спорі

325
12 червня 2012 року. Міжнародна юридична фірма Integrites успішно виступила радником найбільшого гравця металургійної промисловості України з питань вирішення спору в арбітражному суді.
В рамках даного проекту, МЮФ Integrites представила інтереси клієнта в арбітражному розгляді з іноземною нафтовидобувною компанією в Міжнародному Арбітражному Суді ІСС за місцем проведення арбітражу у Відні. Спір оцінюється на суму більше 15 млн. дол. США.
Проект здійснювався під керівництвом Радника практики міжнародного арбітражу Максима Кодунова за участю юристів Юрія Корчева і Марти Цвенгрош.
Integrites – міжнародна юридична фірма, з офісами в Алмати, Києві, Лондоні і Москві. Фірма спеціалізується на транснаціональних проектах із торгового фінансування, вирішенні спорів, корпоративному праві, ринках капіталу і міжнародних фінансах у нафтогазовій, агропромисловій, фінансовій, енергетичній, авіаційній, IT та інших сферах. Integrites є фіналістом юридичної премії British Legal Awards 2010 (Британська Юридична Премія) у категорії European Legal Team of the Year (Європейська Юридична Команда Року).
Анастасія Максимчук
Менеджер зі зв'язків з громадськістю
anastasiya.maksimchuk@integrites.com
Тел.: +38 (044) 391 38 53
Факс: +38 (044) 391 38 54
За матеріалами:
Integrites
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас