Integrites виступила юридичним радником одного з найбільших виробників сільськогосподарської продукції в Європі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Integrites виступила юридичним радником одного з найбільших виробників сільськогосподарської продукції в Європі

297
05 червня 2012 року. Міжнародна юридична фірма Integrites виступила юридичним радником провідної європейської сільськогосподарської групи Nuscience Group з питань нерухомості та земельного права на території України.
В рамках проекту, юристи МЮФ Integrites забезпечили правову підтримку українського представництва групи Nuscience Group – компанії Цехаве Корм ЛТД, в сфері нерухомості та прав на землю. Зокрема, юристи МЮФ Integrites надали консультацію з питань формалізації титулу власності, а також захисту виробничих активів компанії.
Проект здійснювався командою юристів МЮФ Integrites у складі юриста Іллі Примака та старшого юриста Ярослава Абрамова, під керівництвом партнера Олександра Алексєєнко.
Nuscience Group – один з найбільших виробників сільськогосподарської продукції в Європі з віковою історією успіху. До складу міжнародної бізнес-групи входять компанії Vitamex, Pre-Mervo, Pricor, Preconex, Cehave Korm і Lusai, сфери діяльності яких охоплюють тваринництво, виробництво та торгівлю сільськогосподарськими та харчовими добавками. Компанія "Цехаве Корм ЛТД" спеціалізується на виробництві преміксів, концентратів, готових кормів, функціональних кормових добавок та концепцій годування тварин.
Integrites – міжнародна юридична фірма, з офісами в Алмати, Києві, Лондоні і Москві. Фірма спеціалізується на транснаціональних проектах із торгового фінансування, вирішенні спорів, корпоративному праві, ринках капіталу і міжнародних фінансах у нафтогазовій, агропромисловій, фінансовій, енергетичній, авіаційній, IT та інших сферах. Integrites є фіналістом юридичної премії British Legal Awards 2010 (Британська Юридична Премія) у категорії European Legal Team of the Year (Європейська Юридична Команда Року).
Анастасія Максимчук
Менеджер зі зв'язків з громадськістю
anastasiya.maksimchuk@integrites.com
Тел.: +38 (044) 391 38 53
Факс: +38 (044) 391 38 54
За матеріалами:
Integrites
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас