Азаров знайшов ще одну причину, щоб "тепло" згадати уряд Тимошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров знайшов ще одну причину, щоб "тепло" згадати уряд Тимошенко

641
Микола Азаров вважає, що робота колишнього уряду негативно позначилася на розвитку співпраці з Туркменістаном, в результаті чого деякі ринки збуту в цій країні були втрачені.
Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив сьогодні на засіданні Кабміну.
"Кілька років паузи у відносинах, яка штучно була створена до приходу нашого уряду, на користь нашим країнам зовсім не пішла. Потрібно надолужувати втрачений час, повертати традиційні ринки збуту продукції вітчизняного виробництва, продукції вітчизняної енергетики, транспортного машинобудування, приладобудування, трубної промисловості та агрокомплексу", - сказав Азаров.
Він зазначив, що розвивати співпрацю з Туркменістаном доручив міністру економічного розвитку і торгівлі Петру Порошенку.
Прем'єр також зазначив, що під час візиту в Туркменістан, в ході переговорів з Президентом Туркменістану Гурбангули Бердимухамедовим були, зокрема, досягнуті домовленості про обговорення можливостей співпраці у транспортній сфері, зокрема, в питаннях будівництва портів, залізниць, мостів та комбінованих транспортних коридорів.
"Туркменістану потрібні інноваційні технології та сучасне обладнання. Все це виробляється в Україні", - сказав Азаров.
Він також зазначив, що під час переговорів була досягнута домовленість про розширення прямих контактів між компаніями України та Туркменістану.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас