Як уникнути обману при обміні валюти в Польші під час Євро-2012? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як уникнути обману при обміні валюти в Польші під час Євро-2012?

860
Національний банк Польщі напередодні чемпіонату Євро-2012 почав інформаційну кампанію з метою допомогти гостям першості уникнути шахраїв.
"Ми знаємо, що до Польщі приїдуть сотні тисяч туристів, і це пов'язано з великим оборотом готівки на території країни. Ми хотіли б доставити інформацію про те, як виглядає польська валюта", - сказав прес-секретар поліції Польщі Маріауш Соколовський.
Банк спільно з поліцією надрукував 500 тисяч буклетів польською, російською та англійською мовами. Матеріали будуть роздавати на вулицях, в готелях, аеропортах і фан-зонах. В них пояснюється, де можна обмінювати валюту, як не стати жертвою шахраїв.
Окрема брошура знайомить іноземців з дизайном і захистом польських банкнот, містить номери поліції і швидкої допомоги, поради, як уберегтися від крадіжок.
Для власників смартфонів на операційних системах Android і iOs написана програма NBP Safe з інформацією з брошур польською і англійською мовами.
Як повідомлялося, Національний банк України спростив комерційним банкам обмін валюти для іноземців на час Євро-2012, скасувавши видачу однієї з довідок.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас