Google стає одним з головних борців проти піратів Інтернету — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google стає одним з головних борців проти піратів Інтернету

2205
Компанія Google спростила захист правовласників від піратської продукції, яку знаходить пошукова система в Інтернеті - спеціальний розділ з відповідного змісту інформацією відкритий на сайті "Звіти про роботу сервісів Google", пише Укрінформ.
"Ми вважаємо, що відкритість має вирішальне значення для майбутнього інтернету", - зазначили в Google з приводу створення цього ресурсу.
Менеджмент Google також відзначає, що порушення авторських прав є найпопулярнішою причиною, чому від компанії вимагають видалити з пошукової видачі ті чи інші посилання. Компанія щотижня отримує близько 250 тисяч скарг на піратські посилання. Це вже більше, ніж було за весь 2009 рік, відзначає Google.IT-гігант отримав близько 1,2 мільйонів подібних запитів.
Минулого місяця IT-гігант отримав близько 1,2 мільйонів подібних запитів, від імені більше 1000 власників авторських прав. У запитах потрібно видалити посилання на більш ніж 24 тисяч сайтів.
Хоча боротьба з онлайн-піратством є важливою для компанії - актуальне питання збереження балансу між інтересами правовласників, користувачів і самих пошукових корпорацій, резюмує Google.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас